Thursday, January 27, 2011

at last & baju ta gosok

at last, dy call ak jugak.alhamdulillah...dan dy terangkan segalanya.,ak paham.kesian dy.dah la demam.lagi aku risau.jangan sampai aku datang sana bwk ubat soh dy makan baru tau.haha...cme tuh la, dalam ta sihat, dy still kne nyanyi. nnt dpn VVVVVIP tuh karang tetiba terbatuk tga nyanyi camner?hmm....risau3...

baju yg ta bergosok
ok, tank cite panjang cme.ak nk cite pasal mereka yg ta gosok baju..
hmm, ak cukup ta gemat ng org yg ta gosok baju.bukan ap, gosok baju tuh perkara wajib la dalam rutin harian,knape msti ta gosok baju?ak mmg ta paham. time kt samura, ak slalu tegor kawan ak sowg yg slalu ta gosok baju.kne tgur ng miss hida pown still lek ag.pelik ak..penampilan perlu dijaga.aku igt lagi time form 2.ak tank pergi skola semata mata baju taleyh digosok sbb tade elektrik.haha...gedik!pelik2,tp itu la yg sebenarnya.kena la jaga penampilan. jangan la cakap tak de IRON kt rumah. handphone mahal2 boleh beli tp IRON yg seratus dua ratus ta boleh beli.kita da hidup dlm zaman yg dlu ny kehendak kni jadi keperluan.cthnya, IRON. benda tuh perlu dalam hidup kita sebab sume org dlm dunia niyh ad IRON.btol ta?
cbe tgk baju niyh, baju mcm niyh ke yg kowg nk pakai time interview biasiswa?tak kan...jd, amal kan dalam kehidupan.macam mne ak amalkan.haha....promote dri sendri.:)

*niyh bukan nk mengutuk ke maki ke ap, cme da tiba masa tuk berubah.zaman dah moden. kte mesti seiringan ng zaman.yg mne terasa, berubah la. msih blom terlambat.

haha.....xoxo....

4 comments:

  1. stuju2, ak tak ske pki bju yg xdigosok, tudung pn sme, klu ko tye dak d0rm aku d0rg pggil aku ape ntah yg penting ade kaitan ngn stor n iron sbb dlm stor ade iron haha :P

    ReplyDelete
  2. Btul2 sbb imej melambngkan peribadi kte

    ReplyDelete
  3. aq pun snggup tk gi skola sbb bju tk bergosok .
    jln2 pun snggup gosok 2 3 kali .
    syafiq ,
    tk menahan ad xoxo . haha

    ReplyDelete
  4. ak sje d0k2 kat cni dgr lgu snanye haha..

    ReplyDelete