Thursday, February 10, 2011

METROSEXUAL: in my opinion

haha...at last, this blog updated.
ok, topik hari ni ak nak cite pasal metrosexual..hmm.

METROSEXUAL
DEFINATION (wikipedia):
a neologism derived from metropolitan and heterosexual coined in 1994 describing a man who displays behavior stereotypically associated with homosexual. men (such as a strong concern for his appearance), although he is not homosexual.

jd, adakah anda tergolong dalam mereka yg metrosexual.lelaki la.haha.
how to know if you are metrosexual??ching3!click here to know the answers.

ryan seacrest

MY OPINION
david beckham
pada pendapat ak, ta salah untuk jadi lelaki metrosexual.lelaki juga patut memikirkan penampilan. JIKA PEREMPUAN, HANYA BOLEH BERHIAS UNTUK SUAMI SAHAJA. bukan untuk yang lain.jadi, lelaki lebih sepatutnya berhias bukan perempuan.KAN?
cuma, kia harus berpada pada.janganlah kerana menjaga penampilan sanggup menghabiskan gaji untuk sebulan. mestilah mengikut kemampuan. jika kita nk mengikut style ryan seacrest ng david beckham memang la kita ta mampu. jadi, berpada padalah dalam berbelanja.haha., jadi, majoriti rakyat dunia kini sudah menuju kearah ke-metrosexual-an.haha. mereka semakin kesah tentang penampilan mereka, orang sekeliling mereka dan semestinya, mereka bukan GAY.paham??haha. oleh itu, marilah sama kita sama-sama menjadi AVERAGE METROSEXUAL GUY.hahaha...ta susa.....just jaga penampilan.mne cacat kte ubah la kan senang!
kalo dlu kt skola, sume mempertikaikan ak ng memot. contoh la ak, pki shampoo l'oreal, ubat gigi sensodyne, minyak wangi paco rabbane(emet slalu mntak skit :D), gosok baju sentiasa, stapler baju(haha...),dry cleaning, ng macam2 lagi.pd ak tu blom metro ag....memot lagi DASYAATT..haha....taley lawan dy la....keyh, ak pown tatau nk tulis ap sbenor nya..haha...daa..


CHING CHING CHING!



3 comments:

  1. its ok if you look good. if you dont, get a life. ditto for girls too
    ;0

    ReplyDelete
  2. biase la tu syator.. tp kan aQ rase bnde yg kau wat kat hostel biase je kowt bg aQ x lah metrosexual sgt.. haha!! nway metrosexual guy nmpak lagi kemas kowt..

    ReplyDelete
  3. haha,, yg stpler bju ue q xley trme !
    hudoh sgt !
    lu miss hida tao prngai kp dy cmny,,sure,,,, dy xley trme,,hahaha,,
    syani ue sproh2 la,,
    kdg2 mtro,,kdg2 plg trok pnah q jmpe,,

    ReplyDelete